diumenge, 12 de juliol de 2015

Fi de Campus / Fin del CampusPosem a fi a l’edició XXIV del Campus Voltregà. Una setmana molt intensa, plena d’emocions i sensacions que de ben segur tornarem a retrobar. Però per això ens haurem d’esperar un any, és per això que tanquem la temporada de Campus però amb la vista fixada ja en el següent.

Ens hem fet un fart de cantar, riure, saltar, córrer, patinar, jugar, aprendre, conèixer... I amb aquest munt de records ens acomiadarem fins a la pròxima però abans tocarà descansar i gaudir d’un meravellós estiu deixant de banda per uns dies l’estic i els patins.

Des de l’equip de monitors i monitores us hem de dir que ens heu esgotat, que nosaltres també hem acabar les piles perquè no entenem una altra manera de viure això que no sigui intensament i amb tots els sentits posats. Així que si, estem cansats però amb un somriure d’orella a orella.

Us trobarem a faltar, però no per això ens entristirem, al contrari us donarem les gràcies una vegada i una altra per confiar en nosaltres, per deixar-nos compartir amb vosaltres aquests dies, per ensenyar-nos, recordar-nos i transmetre’ns valors, i per moltes coses més.

Esperem que durant la temporada seguiu practicant i entrenant fort i que l’any que ve ens retrobem aquí per poder tornar a compartir uns dies màgics i plens d’hoquei.

Gràcies per tot! Bones vacances a tothom i ens veiem per les pistes!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Damos por finalizada la edición XXIV del Campus Voltregà. Una semana muy intensa, llena de emociones i sensaciones que seguro que volvemos a reencontrar. Pero para eso tendremos que esperar un año, por eso cerramos la temporada del Campus pero con la vista fijada con el siguiente. 

Nos hartamos de cantar, reír, saltar, correr, patinar, jugar, aprender, conocer… I con esa pila de recuerdos nos acomidamos hasta la próxima pero antes tocará descansar i disfrutar de un maravilloso verano dejando de banda por unos días el stick y los patines.

Des del equipo de monitores y monitoras os tenemos que decir que nos habéis agotado, que nosotros también acabamos las pilas porqué no entendemos otra forma de vivir todo esto que no sea intensamente y con todos los sentidos puestos. Así que sí, estamos cansados pero con una sonrisa de oreja a oreja.

Os echaremos de menos pero no por eso no vamos a entristecer, al contrario, os daremos las gracias una vez más por confiar en nosotros, por dejarnos compartir esta experiencia con vosotros, por enseñarnos, recordarnos y transmitirnos valores, y por muchas más cosas.

Esperamos que durante la temporada sigáis practicando y  entrenando duro y que el próximo año nos volvamos a reencontrar aquí para compartir unos días mágicos y llenos de hockey.

Gracias por todo! Felices vacaciones a todos y nos vemos por las pistas!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada