dijous, 9 de juliol de 2015

4rt dia / 4rto díaBones,

Un cop superat l’equador de la setmana el cansament comença a passar factura però no per això ens ho deixem de passar bé.

Ahir a la nit, vam continuar jugant el torneig de futbol, amb música de fons i aficionats animant a la grada (tots els nens i nenes que no estaven jugant en aquell moment). Al ser partidets de 3-4minuts fa que tothom hagi d’estar actiu, ja sigui jugant, preparant-se, mirant, animant... A més, al jugar-se dos partits alhora, fa que hagis d’estar atent a un o altre lloc, ja que l’espectacle està assegurat.

Avui ens hem llevat positius i amb ganes de més, així que després d’esmorzar hem tornat amb la rutina setmanal, és a dir, anar a entrenar amb patins i fer dinàmiques amb vambes. L’entrenament d’avui es centrava amb la definició a porteria pel què fa els jugadors, i col·locació i pantalles pel què fa els porters.

Avui ens espera un dia diferent, ja que a la tarda la passarem a l’Osonapaintball, un lloc al mig de la natura on ens esperen diferents jocs i activitats organitzades. Esperem tornar sencers, que la nit i demà ens espera més guerra.

Ens veiem

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Buenas,

Una vez superado el ecuador de la semana el cansancio empieza a pasar factura pero no por eso dejamos de pasarlo bien.

Ayer por la noche, seguimos jugando el torneo de fútbol, con música de fondo y aficionados animando a la grada (todos los niños y niñas que no estaban jugando en aquel momento). Al ser partidos de 3-4minutos hace que todos/as tengan que estar activos, y a sea jugando, preparándose, mirando, animando... Además, mugando dos partidos al mismo tiempo hace que tengas que estar atento a un u otro partido, ya que el espectáculo está asegurado.

Hoy nos hemos levantado positivos y con ganas de más, así que después de desanyunar hemos vuelto a la rutina semanal, es decir, ir a entrenar con patines y hacer dinámicas con las deportivas. El entrenamiento de hoy se centraba con la definición a portería en cuanto a los jugadores y colocación y pantallas a lo que se refiere a los porteros.

Hoy nos espera un día distinto, ya que la tarde la pasaremos al Osonapaintball, un lugar en medio de la natura donde nos esperan juegos y actividades organizadas. Esperamos volver de una pieza, que por la noche y mañana nos espera más guerra.

Nos vemos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada