diumenge, 26 de juny del 2016

Arrenca el CAMPUS 2016 !!!



Benvinguts a la primera setmana del Campus!!!

Aquesta setmana gaudirem de l'opció de 5, 10 i 24hores! A la tarda començaven arribar els més aventurers, els que s’hi posen del tot o no s’hi posen. Els pares i mares no marxaven gaire tranquils, tot i que els nens han vingut amb les piles carregadíssimes de casa, amb empenta i ganes de passar una setmana intensa de convivència i bon hoquei. 


Un cop recollides les dades que faltaven i havent fitxat a tots els nens i nenes, hem mostrat als pares les instal·lacions que utilitzaríem, tot i que bàsicament allà on passarem més hores és un lloc on ja han estat o de ben segur estaran en el transcurs de la vida hoqueística del seu fill/a, l’Oliveras de la Riva.


No hi ha hagut marge, just després de marxar els pares cap a casa, nosaltres ens hem presentat i hem fet un primer contacte nens i monitors, ja que hem de passar uns dies junts millor coneixe’ns el més aviat possible no?
Seguidament ja hem pujat cap al pavelló per sopar. I ara ja l’estem cremant, fent un partidet de futbol. Tot i que ja comença a ser tard i tocarà plegar veles per tal de començar la setmana al màxim.

Esperem tenir una nit plàcida! Demà us expliquem com ha anat...


Bona nit família :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada