divendres, 1 de juliol del 2016

Cinquè dia: 3 x 3

 Bona tarda gent,

Com no podia ser d’una altra manera avui tocava tornar a matinar. Amb un bon esmorzar a la panxa hem dividit, com cada matí, el grup de nens i nenes per la meitat, però aquesta vegada no per fer un entrenament normal i corrent sinó per jugar un campionat, un 3x3; mentre que l’altra meitat del grup hem fet jocs amb amb vambes.  Hem dividit la pista en tres zones iguals i cada una d’elles tenia dues porteries. Hem elaborat equips de tres jugadors i un porter i així ens hem passat tot el matí fent partidets, un matí ben productiu i intens.

El sol tornava a apretar i nosaltres necessitàvem una refrescada, així que tot xino-xano hem anat a la piscina, i com veieu encara ens quedaven forces i no teníem prou calor que ens hem posat a escalar, això sí, la remullada de després encara ha set més gratificant.
 
I ara ja estem a la recta final, la última tanda de partits de la lligueta del campus. I ens quedarà veure què farem la última nit, demà us expliquem.

Ens veiem demà family, encara que els nens s’ho estiguin passant genial tenen ganes de veure-us, presentar-vos els seus nous amics i explicar-vos què han fet ells mateixos; això sí també necessitaran el llit.    




2 comentaris:

  1. Que grans que sou... Ho hem passat molt bé llegint cada dia tota la feina que heu fet. També tenim ganes d'abraçades!Fins demà.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina