dimarts, 5 de juliol del 2016

Coneixent-nos una mica més / Conociéndonos un poco más


Bona tarda,

per si algú dubtava que era el primer i que teníem energia per donar i vendre ahir la nit es va allargar ja que es va organitzar un torneig de minifutbol amb equips de quatre jugadors/es i partits molt ràpids i dinàmics. Ben cansats vam agafar el llit, i així com la primera nit va ser una mica mogudeta, aquesta no van tardar gaire a caure rodons.

Ja som dimarts i tornem a entrar a la rutina del campus. Entrenaments matinals amb patins i vambes, aquest emfatitzant i incidint molt amb la tècnica de les passada, així com la importància de corregir i agafar bé l’stick per cada situació, per exemple, no agafarem igual l’stick amb una situació de xut, una situació d’arrastrada o bé una situació de dribling; així doncs, i tot i que és molt difícil, hem intentat treure alguns vicis i corregit petits detalls per tal de poder sumar per ser un gran jugador/a. La manera en com s’agafa i s’utilitza l’stick també és important en un porter, fet que també hem valorat i entrenat com cal amb els grans defensors de les nostres porteries.   

Avui potser no ha fet tanta calor però la piscina no ens la treu ningú i després d’una bona suada cap allà que hem anat; al mateix temps hem tingut temps d’agafar gana i entaular-nos en un bon dinar.

La lligueta de la tarda ha continuat amb molts partits. Avui s’han fet uns equips diferents, barrejant nens/es i entrenadors per tal de poder aprendre tots de tots i emportar-nos a la motxilla lo bo i millor de cada un/a.

Ara ja és moment dutxa i en res tocarà anar a sopar i agafar forces que el dia encara no ha acabat i encara ens faltarà per fer les miniolimpiades, que seran tot de proves físiques lights i molt divertides que els nens i nenes hauran d’anar superant.








Buenas tardes,

por si alguien dudaba que era el primer día y que aun teníamos energía para dar y regalar,ayer la noche se nos alargó ya que organizamos un torneo de minifutbol con equipos de cuatro jugadores/as y partidos muy rápidos y dinámicos. Tan cansados que estábamos cogimos la cama y de ésta manera (no como la primera noche que fue algo movidita) no tardaron mucho en caer redondos.

Llegamos al martes y volvimos a entrar a la rutina del campus. Entrenamientos matutinos con patines y zapatillas, enfatizando y incidiendo mucho en la técnica de los pases, como la importancia de corregir y coger bien el stick en cada situación, por ejemplo, no cogeremos igual el stick en una situación de chut, una situación de arrastre o bien una situación de dribling. De ésta manera, aunque és un trabajo difícil, hemos intentado extraer algunos vicios y corregir pequeños detalles con tal de poder sumar para llegar a ser un gran jugador o jugadora.
La manera de cómo coger y utilizar el stick es también importante en un portero, cosa que hemos valorado y entrenado como se merecen los grandes defensores de nuestras porterías.

Hoy puede que no haya hecho tanto calor, pero la piscina no nos la quita nadie, y aun más después de una buena sudada, fuimos hacia allá!! Al mismo tiempo hemos tenido tiempo para que nos entrara el apetito y nos sentamos para recibir la buena comida.

La liga de la tarde ha continuado con muchos partidos. Se han hecho equipos diferentes, mezclando niños/as  y entrenadores por tal de poder aprender de todos ellos y llevarnos a la “mochila” lo bueno y mejor de cada uno/a.

Ahora ya es el momento de la ducha y acto seguido nos vamos a cenar para coger fuerzas que el día aun no ha acabado. Aún nos faltará por hacer las “Miniolimpiadas”, que serán un conjunto de pruebas físicas lights y muy  divertidas en el que los participantes tendrán que ir superando.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada