dimecres, 6 de juliol de 2016

Seguim! / Seguimos!

Estem a l’equador de la setmana amb la motxilla una mica més plena del que vam arribar. Ens empapem d’hoquei, de convivència, de noves experiències que de ben segur recordarem durant un temps.

Avui el matí no començava diferent, tocava entrenar de valent per seguir practicant i/o millorant dia a dia.

Durant la tarda s’han anat fent partits; el cos ja comença a notar que estem fent sessions doble i les cames ens comencen a pesar, però pels partits sempre hi ha forces així que les hem tret d’on fes falta per jugar, jugar i jugar a hoquei que és el que realment ens agrada.

Aviat a set l’hora d’anar a sopar i agafar energies, avui tocava alimentar-se bé perquè a la nit tocava gimcana amb proves d’habilitat, d’aigua, de coneixement hoqueístic, d’animalades...

Ja és tard i fosc, així que ens toca anar cap al llit que demà ens n’espera una altra de bona!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Estamos al ecuador de la semana con la mochilla un poco más llena de cuando llegamos. Nos empapamos de jockey, de convivencia, de nuevas experiencias que de seguro vamos a recordar durante un tiempo.

Hoy la mañana no iba a empezar diferente, tocaba entrenar fuerte para seguir practicando y/o mejorando día a día.
 
Durante la tarde se han hecho partidos; el cuerpo ya empieza a notar que estamos haciendo doble sesiones y las piernas nos pesan, pero para los partidos siempre hay fuerzas así que las hemos sacado de donde fuera para jugar, jugar y jugar a jockey, que es lo que de verdad nos gusta.

Pronto fue la hora de cenar y reponer energías, hoy tocaba alimentarse bien ya que por la noche tocaba gymkhana con pruebas de habilidad, de agua, de conocimiento hockeyístico, de animaladas…


Ya es tarde y oscuro, así que nos tocar ir para la cama que mañana nos espera otro buen y largo día!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada