diumenge, 10 de juliol de 2016

Final de la 2a. Setmana! // Final de la 2a. Semana!

Tanquem la segona setmana de Campus igual de contents que la primera. La setmana ha estat genial, els nens i nenes ens han fet gaudir, ens han fet dormir poc, ens han ensenyat i esperem haver-los ensenyat alguna coseta, però sobretot ens han fet disfrutar de valent amb ells i elles.

Ha estat una setmana on hem treballat aspectes tècnics i tàctics als entrenaments i als partits, hem disfrutat fent activitats nocturnes, gincames, jocs d'aigua, fins i tot una festa de l'espuma, vaja, hem fet de tot i ens ho hem passat pipa.

Us volum agraïr a tots els pares i mares la vostra confiança, alguns per primer cop i altres que repetiu d'altres anys, us agraïm infinitament que confieu en els monitors i en el club per deixar-nos una setmana els vostres fills i filles perquè els formem amb una sèrie de valors que intentem ensenyar-los i també ensenyar-los coses d'aquest esport genial que practiquem tots.

Esperem retrobar-nos l'any vinent i per totes les pistes d'hoquei. Bon estiu a tots i totes i GRÀCIES novament!!!

Cerramos la segunda semana del Campus igual de contentos que la primera. La semana ha sido genial, los niños y niñas nos han hecho disfrutar, nos han dejado dormir poco, nos han enseñado y esperamos hacerles enseñado alguna cosita, pero por encima de todo hemos gozado al máximo con ellos y ellas.

Ha sido una semana donde hemos trabajado aspectos técnicos y tácticos en los entrenamientos y en los partidos, , hemos disfrutado con actividades nocturnas, gincanas, juegos de agua y incluso con una fiesta de la espuma, vaya, que hemos hecho de todo y lo hemos pasado pipa.

Os queremos agradecer a todos los padres y madres vuestra confianza, algunos por primera vez y algunos repitiendo de otros años, os agradecemos infinitamente que confiéis en los monitores y en club para dejarnos una semana a vuestros hijos y hijas para que les inculquemos unos valores en los que creemos y también enseñarlos cosas sobre este deporte genial que practicamos todos.

Esperamos encontrarnos de nuevo el próximo año y por todas las pistas. Disfrutad del verano y GRÁCIAS de nuevo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada