divendres, 8 de juliol del 2016

Divendres de 3x3 // Viernes de 3x3


Ja queden menys de 24hores, en som conscients, i no volem que s’acabi, però com tot lo bo té un fi, què millor que sigui un fi feliç.
No us enganyarem, estem esgotats però alhora contents i satisfets de la intensitat i les ganes d’aprendre i passar-ho bé constants.

Avui hem començat el matí amb un 3x3, hem dividit la pista d’hoquei en tres i hem pogut fer tres minipistes; d’aquesta manera hi havia dinamisme, no hi havia temps per avorrir-se i, fins i tot, els que no participaven en aquell moment animaven als seus companys/es.

Durant la tarda, i per fer quelcom diferent i especial, els monitors i monitores del campus s’han equipat i han participat a la lligueta interna del campus amb els seus respectius equips, quina suada!

Ara, ja entrem en el compte enrere i ens queda la darrera activitat nocturna, esperem que vingueu amb moltes ganes de veure’ls, ells/es en tenen i demà serà el dia perquè us expliquin totes i cada una de les anècdotes d’aquesta setmana, això sí, després d’una bona migdiada.

Ens veiem demà família


 ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ya queda menos de 24horas, somos conscientes y no queremos que se acabe. Pero como todo lo bueno tiene un final, que mejor que sea un final feliz.
No nos engañemos, estamos agotados pero al mismo tiempo, estamos contentos y satisfechos de la intensidad y las ganas de aprender y pasarlo bien.

Hoy hemos comenzado la mañana el 3x3. Hemos dividido la pista de hoquei en tres y a su vez hemos podido hacer tres mini-pistas.  De esta manera había dinamismo, no había tiempo para aburrirnos, incluso los que no participaban en ese momento animaban a sus compañeros/as.

Durante la tarde y por hacer de éste diferente y especial, los monitores y monitoras del campus se han equipado y han participado en la liga interna del campus con sus respectivos equipos, Menuda sudada!!!!

Ahora, ya entramos en la cuenta atrás y nos queda la última actividad nocturna. Esperemos que vengáis con muchas ganas de verles, ellos tienen muchas y mañana será el día para que os expliquen todas y cada una de las anécdotas de esta semana, eso sí, después de una buena siesta.

Nos vemos mañana familia.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada