dilluns, 11 de juliol del 2016

Primer dia, som-hi!

Tornem a ser aquí. 
 
Els dilluns no tenen secret, com ja us vam explicar ahir, la rutina del campus consisteix en un entrenament matinal de patins i jocs amb calçat esportiu, dividint el grup en dos per tal de poder aprofitar al màxim les estones de pista i que aquestes siguin profitoses. És per això que aquest matí hem dividit els nens i nenes en dos grans grups, tots dos han treballat el mateix però en hores diferents; per exemple, l’estona de vambes els jocs i activiats s’han centrat molt en jocs de primer contacte per tal de conèixer i saber de tots  aquells nens i nenes que ens acompanyaran durant aquesta setmana. Els entrenaments amb patins, i com cada setmana, han coincidit i consistit en treballar el patí, com ja hem comentat en alguna ocasió durant les dues anteriors setmanes, per nosaltres la tècnica del patí és bàsica i essencial en el nostre esport, per tant, li volem donar la importància i dedicar el temps que mereix un aspecte tant important.

El dia anava passant, i la calor anava entrant dins el nostre cos, així que una vegada finalitzada la rutina matinal ens anem anat cap a la piscina a refrescar-nos i a jugar una mica amb l’aigua, que d’això en sabem una estona. Cansats i amb una mica de gana ens hem trobat un bon plat de macarrons a la taula que hem devorat.

Diuen que el temps passa volant, i més quan fas coses que t’agraden, així que ben dinat ens hem calçat els patins i hem començat a jugar la lligueta interna del campus, tot de partits que s’aniran jugant al llarg de la setmana i que serviran per posar en pràctica allò que entrenem al matí.

Així doncs, ja veieu que el dia ha passat i nosaltres ni ens n’hem adonat; ara mateix s’està jugant un 4x4 de futbol amb partits molt curts i dinàmics per tal de no avorrir-se a la grada mentre s’espera i cansar-se lo just per anar a dormir ben plàcid.

Bona nit família, demà més.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada