dimarts, 9 de juliol del 2013

La tarda més ESPECIAL !!! / La tarde más ESPECIAL !!!

Aquesta tarda hem disfrutat de la tarda més màgica del Campus!!!

El C.P.Voltregà tenim el privilegi de tenir al nostre club un equip d'hoquei adaptat, i avui ens han vingut a fer una lliçó de com és l'hoquei jugat per ells i elles.

Com us deiem, avui ha esta un dia molt “especial”....ens ha visitat l´equip “d´hoquei adaptat” del club patí Voltregà. Es un equip que esta format per nois i noies amb discapacitat intel·lectual i que juguen a la lliga ACELL (Specyal olímpics). L´Albert, la Marta, l´Alex, en Gil, l´Anna i en Carles, acompanyats d´en Pau, el seu entrenador, ens han ensenyat com juguen ells a l´hoquei i tots hem pogut participar d´aquesta nova experiència. Ha estat una jornada molt enriquidora on hem canviat els patins per bambes, els estics per pals rodons i les pilotes per discs foradats. 

Moltes gràcies per venir i ensenyar-nos un altre modalitat d´hoquei!

Visca l ´hoquei per a tots!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Esta tarde hemos disfrutado de la tarda más mágica del Campus!!!

El C.P.Voltregà tenemos el privilegio de tener en nuestro club un equipo de hoquei adaptado, y hoy han venido a darnos una lección de como juegan ellos al hoquei.

Como os decíamos, hoy ha sido un día muy "especial"...nos ha visitado el equipo de hoquei adaptado del club patí Voltregà. És un equipo formado por chicos y chicas con discapacidad intelectual y que juegan la Liga ACELL (Specyal Olimpics). L'Albert, la Marta, Àlex, Gil Anna y Carles, acompañados por Pau, su entrenador, nos han enseñado como juegan ellos y todos hemos podido participar de esta nueva experiencia. Ha sido una jornada muy enriquecedora donde hemos cambiado los patines por el calzado deportivo, los estics por los palos redondos y las pelotas por los discos agujereados.

Muchas gracias por venir y enseñarnos otra modalidad de hoquei.

Viva el hoquei para todos!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada