diumenge, 7 de juliol de 2013

Inici 3a.Setmana !!! / Inicio 3a.Semana !!!

Benvinguts a la tercera setmana del Campus!!!

Aquesta setmana gaudirem de l'opció de 24h i durant la tarda d'avui hem tingut l'arribada dels participants.

Un cop recollides les últimes dades que faltaven, hem mostrat als pares les instal·lacions on dormirem aquesta setmana i on treballarem als entrenaments.

Just després de marxar els pares cap a casa, nosaltres ens hem presentat, ens hem conegut tots i posteriorment ens hem dirigit a sopar al Restaurant Can Dorca on farem els àpats de dinar i sopar.

Ara estem tots al pavelló disfrutant del primer partidet de futbol del Campus i cap a les 23.00h ens en anirem a dormir a l'escola del Despujol.

Esperem tenir una nit plàcida. Demà us expliquem com ha anat...------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bienvenidos a la 3a. semana del Campus!!!

Esta semana disfrutaremos d ela opción de 24h y durante la tarde de hoy hemos recibido a los participantes.

Una vez recogidos los últimos datos que nos faltaban, hemos mostrados a los padres las instalaciones donde vamos a dormir esta semana y donde trabajaremos en los entrenamientos.

Justo después de marxarse los padres a casa, nos hemos presentado y conocido todos, y posteriormente nos hemos ido a cenar al Restaurant Can Dorca, donde comeremos estos días.
Ahora estamos en el pabellón disfrutando del primer partidito de futbol del Campus y sobre las 23.00h nos marcharemos a dormir a la Escuela del Despujol.

Esperamos tener una plácida noche. Mañana os contamos como ha ido...
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada