dissabte, 13 de juliol del 2013

Gràcies!!! / Gracias!!!

El Campus 2013 ha arribat a la seva fi!!!

Des de l'equip tècnic de monitors i monitores, i del Club Patí Voltregà només volem agraïr a tots els pares i mares i a tots els participants d'aquest any per confiar en nosaltres, i en el club i per fer un esforç tan gran en els temps que corren.

Han estat unes setmanes intenses i molt divertides, aquesta última ens ha esgotat i per això marxem de vacances amb la satisfacció i l'orgull dels comentaris de pares i mares i de nens i nenes.

Hem intentat donar algunes pautes per millorar en aquest esport tan macu i sobretot passar-ho d'allò més bé amb els nens i nenes.

Això ha estat un èxit un any més i és gràcies a tots i totes vosaltres.

Un any més Visca el Campus del C.P.Voltregà i Moltes gràcies.

Bon estiu!!!


El Campus 2013 ha llegado a su fin!!!

Desde el equipo técnico de monitores y monitoras, y del Club Patí Voltregà, solo queremos agradecer a todos los padres y madres y a todos los participantes de este año su confianza en nosotros y en el Club, y en hacer un esfuerzo tan grande en estos días que corren.

Han sido unas semanas intensas y muy divertidas, esta última nos ha agotado, y por eso nos vamos de vacaciones con la satisfacción y el orgullo de los comentarios recibidos por parte de los padres y madres y de los niños y niñas.

Hemos intentado dar algunas pautas de trabajo de este deporte tan bonito que jugamos y divertirnos mucho con los chicos y chicas.

Esto ha sido un éxito un año más y es gracias a todos vosotros!!!

Un año más Viva el Campus del C.P.Voltregà  y Muchas Gracias!!!

Feliz Verano!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada