dijous, 11 de juliol de 2013

La pluja ha pogut amb nosaltres... / La lluvia a podido con nosotros...

Bona tarda:

Avui la pluja ens ha agafat i ens ha impedit poder anar a disfrutar de tota la tarda de paintball. Ho hem aplaçat a demà i esperem que ens faci millor dia i puguem anar-hi.

De totes maneres, les activitats no paren al campus i aquesta tarda hem jugat uns partidets de cada equip del Campus contra l'equip de monitors. Us direm que els monitors encara estem en forma i hem pogut amb la majoria de partits. I tot i l'ambient infernal que ens han fet patir els participants animant al seus companys i companyes des de les grades anant en contra dels monitors, hem pogut amb ells.

En definitiva em gaudit d'una tarda de partits divertits i competits, on els nens i nenes jugaven amb el porter monitor i nosaltres amb els porters del campus.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buenas tardes:

Hoy la lluvia nos ha pillado, y nos ha impedido poder ir a participar toda la tarde de las actividades del Paintball. Lo hemos aplazado a mañana y esperamos tener mejor día y poderlo disfrutar.

De todas formas las actividades no paren en el Campus y esta tarde hemos jugado unos partidillos de cada equipo del Campus contra un equipo de monitores. Os diremos que los monitores aun estamos en forma y hemos podido con la mayoría de partidos.Aun con un ambiente infernal que nos han hecho sufrir los participantes animando a sus compañeros y compañeras des de las gradas y en contra de los monitores, hemos podido con ellos.

En definitiva, hemos disfrutado de una tarde de partidos divertidos y competidos, donde los chicos y chicas jugaban con el portero monitor y los monitores con los porteros participantes del campus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada