dimarts, 3 de juliol de 2012

La Lligueta del Campus a les tardes!!! /La liguilla del Campus por las tardes!!!

A les tardes com ja us vam explicar ens centrem en la realització de una lligueta per tal de treure el cuc de la competició.
En aquesta lligueta l'important és centrar-se en les indicacions que els monitors els fem arribar (coses molt sencilles, com sortir ràpid al contraatac i fer córrer la pilota ràpida amb els companys), no busquem en cap cas com a finalitat la victòria.
Ara a sopar i a continuar amb les Conferències, al final hi haurà a petició dels nens i nenes...Vendetta de futbol pels Blancs.

Por las tardes como os contamos, nos centramos en la realización de una liguilla para sacarnos el gusanillo de la competición.
En esta liguilla lo importante es centrarse en las indicaciones que los monitores les hacemos llegar (cosas muy sencillas, como salir rápido a un contraataque y hacer correr la pelota rápida entre los compañeros), no buscamos en ningún caso como finalidad la victoria.
Ahora a cenar y a continuar con las Conferencias, al final habrà a petición de los niños y niñas...Vendetta de futbol para los Blancos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada