dimecres, 4 de juliol del 2012

3r dia de Campus, Som-hi!!! / 3r día de Campus, Vamos!!!

Bondia!!! Ja hem arribat al tercer dia de Campus 2012, i ara si, us ho hem de reconèixer...ens començar a costar llevar-nos als matins, però un cop llevats i esmorzats això canvia i es veu tot diferent.

Seguim amb els jocs per entrar en calor i despertar el nostre cos al cole i després pujem cap a la pista a treballar la nostre tècnica individual, avui centrada sobretot en passades, ja sigui en estàtic, en moviment, de contraatac i en espai reduït. També seguim treballant la nostra tècnica de xut, millorant la definició a porteria driblant i al final avui els deixarem fer una mica d'espectacle tirant faltes directes.

Això no s'atura!!! Som-hiiii!!!




Buenos días!!! Ya hemos llegado al tercer día de Campus 2012, y ahora sí, lo tenemos que reconocer...nos empieza a costar levantarnos de la cama por las mañanas, pero levantados y almorzados esto cambia y se ve todo diferente.

Seguimos con los juegos para entrar en calor y despertar nuestro cuerpo en el cole y después subimos al pabellón a trabajar nuestra técnica individual, hoy centrada en pases, ya sea en estático, en movimiento, de contraataque y en espacios reducidos. También seguimos trabajando nuestra técnica de chut, mejorando la definición a porteria driblando y al final hoy les dejaremos hacer un poco de espectaculo tirando faltas directas.

Esto no para!!! Vamooooos!!!




Fins i tot entranem amb bones vistes / Incluso entrenamos con buenas vistas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada