dijous, 29 de juny del 2017

Tercer dia / Tercer día


Bon dia.


Ahir a causa de la intensa activitat, se'ns va anar el dia i no vam poder explicar el transcurs de les activitats.

Ens aixequem com cada dia, això si, cada matí el cos esta més cansat i ens costa cada vegada més aixecar-nos als matins. Encara així ho fem contents ja que volem aprofitar cada minut per aprendre i gaudir compartint amb tots els amics que estem coneixent durant aquesta estada al Campus.


No ens descuidem mai d'entrenar la tècnica individual al costat de la tècnica de patí. Són les qualitats bàsiques per al desenvolupament d'un jugador d'hoquei. Aquesta vegada els porters han treballat la tècnica individual tambíén i s'han centrat en les posicions sota els 3 pals, treball general i també específic.


Una vegada acabat, seguim amb la segona part de l'entrenament queera la finalització des de diferents llocs de la zona propera al gol i així poder millorar la nostra finalització a porteria. Els contrataques en el 1contra 1 , el 2 contra 1 també els hem treballat durant el transcurs de l'entrenament matinal.




Ens vam posar el banyador i ens vam anar a la piscina.Vam recargar forces amb un bon plat de "Spaguettis a la Carbonara" (plat estrella del campus ) i vam seguir amb la Lliga interna del Campus. Els partits d'ahir van ser molt bons, amb partits empatats o guanyats en els últims segons, han fet que la lliga sigui més competitiva i per tant més divertida.

Sopem, juguem una estona de manera lliure i a les 23.30h les llums s'apagaven per reposar forces per AVUI.



Mentre us hem explicat el dia d'ahir, els patins ja estan en marxa i els stics no deixen de sonar pel pavello de Sant Hipolit de Voltregà.



Aquests Nens no se'ls acaben les forces.



Aquesta tarda, realitzarem l'activitat sorpresa. De nit us explicarem com ens va anar LA FESTA DE L'ESPUMA.



Fins després.

RECORDEU.

Ens podeu seguir per Instagram.     Campusvoltrega


__________________________________________________________________________

Buenos días.

Ayer debido a la intensa actividad, se nos fue el día y no pudimos explicar el transcurso del día.

Nos levantamos como cada día, eso si, cada día el cuerpo esta más cansado y nos cuesta cada vez más levantarnos por las mañanas. Aún así lo hacemos contentos ya que queremos aprovechar cada minuto para aprender y disfrutar compartiendo con todos los amigos que estamos conociendo durante esta estada en el Campus.

No descuidamos ningún dia de entrenar la técnica individual junto a la técnica de patín. Son las cualidades básicas para el desarrollo de un jugador de hockey.  Esta vez los porteros han trabajado la técnica individual tambíén y se han centrado en las posiciones debajo de los 3 palos, trabajo general y también específico.

Una vez acabado, seguimos con la segunda parte del entrenamiento que consistía en la finalización desde diferentes lugares de la zona próxima al gol y así poder mejorar nuestra finalización a portería. Los contrataques en el 1contra 1 , el 2 contra 1 también los hemos trabajado durante el transcurso del entrenamiento matinal.

Nos pusimos el bañador y nos fuimos a la piscina. Recargamos fuerzas con un buen plato de "Spaguettis a la Carbonara" (plato estrella del campus ) y Seguimos con la Liga interna del Campus. Los partidos de ayer fueron muy buenos, con partidos empatados o ganados en los últimos segundos del encuentro han hecho que la liga sea competida y divertida.

Cenamos, jugamos un rato de manera libre y a las 23.30h las luces se apagaban para reponer fuerzas para HOY.

 Mientras os hemos contado el día de ayer, los patines ya estan en marcha y los sticks no dejan de sonar por el pabellon de Sant Hipolit de Voltrega.

Estos Niños no se les acaban las fuerzas.

Esta tarde, realizaremos la actividad sorpresa.  De noche os explicaremos como nos fue LA FIESTA DE LA ESPUMA.

Hasta Luego. :)


RECORDAR.

Nos podéis seguir en Instagram.     Campusvoltrega


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada