dimarts, 1 de juliol de 2014

2n dia: Seguim! / 2ndo día: Seguimos!Seguim!

Segon dia i ja comencem a acumular a la motxilla cansament, però tot i així, com que sabem que és només una setmana, farem l’ “esforç” d’entrenar, jugar, riure, compartir, aprendre, etc. al màxim de les postres possibilitats (tot i que això al final del dia vulgui dir esgotament), però vaja, ja tenim tota nit per recuperar-nos.Així doncs, sense temps a perdre, hem continuat amb la rutina dels matins: entrenament, en aquesta ocasió i al dia d’avui prioritzàvem la tècnica individual, focalitzant la majoria d’exercicis cap aquesta. A continuació hem anat a la piscina per relaxar-nos tot prenent el sol o fent-nos una bona remullada, i just després d’això i per acabar el matí, hem continuat amb jocs i dinàmiques de grup.

Comença la tarda i seguim amb els partits de lligueta del Campus CPV 2014, amb ganes de jugar i demostrar petits detalls que hem anat polint, millorant i entrenant als matins.

Va, que això tot just acaba d’arrencar!  
Bon dimarts ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seguimos!

Segundo día y ya empezamos a acumular en la mochila cansancio, aún así, como sabemos que sólo va a ser una semana, haremos el “esfuerzo” de entrenar, jugar, reir, compartir, aprender, etc. al máximo de nuestra posibilidades (aunque eso al final del día repercuta y lleguemos agotados), pero vaya, ya tenemos toda la noche para recuperarnos.

Entonces, sin tiempo a perder, hemos continuado con la rutina de las mañanas: entrenamiento, esta vez y el día de hoy priorizábamos la técnica individual, focalizando la mayoría de ejercicios hacia esta. A continuación hemos ido a la piscina para relajarnos tomando el sol o haciendo un buen baño, y justo después y para terminar la mañana, hemos continuado con juegos y dinámicas de grupo.

Empieza la tarde y seguimos con los partidos de liguilla del Campus CPV 2014, con ganas de jugar y demostrar pequeños detalles que hemos estado puliendo, mejorando y entrenando por las mañanas.

Venga, que esto justo acaba de empezar!
Buen martes ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada