dimecres, 1 de juliol del 2015

Campus 24h: 3er Dia

Ja hem arribat al tercer dia del Campus del primer torn de 24h.

La jornada de partits d’ahir va ser bastant igualada, partits que van acabar amb victòries per la mínima i nervis a les banquetes fins al darrer minut. Després d’una bona estona jugant, amb els participants més petits vam anar a comprar algunes llaminadures per picar després de sopar. Després de l’àpat, vam tornar al pavelló i vam realitzar jugar una estona fins que se’ns van acabar les piles. El temps ens va passar volant i vam haver de tancar la jornada perquè arribava l’hora de descansar i anar a dormir.

Es comença a notar el cansament però el somriure dels nens i nenes segueix intacte com el primer dia.
El treball d’avui s’ha centrat en un escalfament amb unes dinàmiques de possessió (és important la tàctica individual), exercicis de tècnica individual amb un grau de dificultat més elevat, rematades i 1x1.
Els porters centrats en la seva preparació específica, han predominat la posició del porter, millora postural en la col·locació a la porteria i seguir treballant el nivell de patí.

L’estona de piscina l’hem aprofitat al màxim, fins i tot alguns era difícil treure’ns de l’aigua, el sol apreta amb força a Sant Hipòlit i és una bona manera de refrescar-nos.

Ara comença la lliga interna una altra vegada amb nous equips, així es pot compartir joc amb diferents companys/es d’altres equips.

Demà tindrem un dia diferent. Us seguirem informant.

Fins aviat :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ya estamos en el tercer dia del Campus del primer turno de 24h.

La jornada de partidos de ayer fue bastante igualada, partidos que acabaron con victorias por la mínima y nervios en los banquillos hasta el último minuto.  Después de unas buenas horas jugando, fuimos con los pequeños participantes a comprar algunas "chuches" para picar después de cenar. Volvimos al pabellón y teniamos preparado juegos con pelota... se nos paso volando el tiempo y tuvimos que cerrar la jornada porque llegaba la hora de descasar y dormir.

Aquí podreis ver algún momento del juego ...

Se comienza a notar el cansancio pero la sonrisa en los niños/as sigue intacta como el primer dia.
El trabajo de hoy se centro en un calentamiento con unos juegos de posesión (Es importante la táctica individual), ejercicios de técnica individual con un nivel de dificultad más elevada, remates y 1x1.
Los porteros centrados en su preparación específica, predominó  la posición del portero, la mejora postural en la colocación a porteria y seguir trabajando el nivel de patín del portero.

En el rato de piscina la aprovechamos al máximo, incluso algunos era dificil sacarnos del agua, el sol pega con fuerza en las tierras de Sant Hipolit y es una buena manera de refrescarnos.

Ahora comienza la liga interna de nuevo con nuevos equipos, así poder compartir juego con diferentes compañeros de otros equipos.

Mañana tendremos un día diferente. Os seguiremos informando.