dimarts, 30 de juny del 2015

Campus 24h. Segon dia/ Segundo dia.


Ja tornem a ser aqui. Ahir vam anar a la piscina on els nens/es i els monitors/res no vam dubtar en cap moment de saltar al aigua. També va ser dificil treure'ns...



Durant la tarda vam fer els partits de la lliga interna del campus, es van fer dos grups (dues lligues) on participaven els més petits i un altre lliga on participaven els més grans. Vam jugar tota la tarda i a les 19.00h tancàvem la jornada, dutxa, relax i temps lliure al col·legi fins  les 20.30h, hora de sopar.

Desprès de sopar, tornàvem cap al pavelló, però aquesta vegada per jugar un mini torneig de futbol tots els nens i monitors barrejats. Quan va ser hora d'anar a dormir, ens vam dutxar per anar a dormir fresquets i cansadets.

Avui al mati per seguir l' evolució del campus, hem seguit treballant diferents exercicis de tècnica individual i de patí i hem acabat treballant exercicis de finalizació al porter i també amb oposició d'un defensa. Els porters han seguir treballant juntament amb el Xevi Puigví i en Càndid treball específic de porter.

Ara tot just començem la lligueta i ja estem escoltant com els equips que els hi toca esperar el seu torn, recolzen als seus companys... Tenim uns bons hooligans. Ens trobarem demà... ara us deixem per disfrutar de la "màgia" dels més petits.

Fins aviat!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Volvemos a estar aquí. Ayer fuimos a la piscina, donde los niños/as  y los monitores/as no dudamos en ningún momento de saltar al agua. También fue dificil sacarnos de ahí...

Realizamos durante toda la tarde partidos de la liga interna del campus, se hicieron dos grupos (dos ligas) donde participaban los más pequeños y otra liga donde participaba los más mayores.  Jugamos toda la tarde y a las 19.00h cerrabamos la jornada , ducha, relax y tiempo libre en el colegio hasta las 20.30h, hora de cenar.
 Después de cenar volviamos a estar en el pabellon, pero esta vez para jugar un mini torneo de fútbol todos los niños y monitores mezclados. Cuando llego la hora de dormir, nos duchamos para ir a dormir fresquitos y cansaditos.



Hoy por la mañana para seguir la evolución del campus, seguimos trabajando diferentes ejercicios de técnica individual y de patin, y acabamos trabajando ejercios de finalización al portero y también con oposición de un defensa. Los porteros siguieron trabajando junto con Xevi Puigbi y Candid el trabajo específico de portero.

Justo ahora comenzamos la liga y ya se esta oyendo a los equipos que les toca esperar su turno, animando a sus compañeros... tenemos unos buenos hooligans.

Nos encontraremos mañana... ahora os dejaremos para poder disfrutar de la "magia" de los mas pequeños.

Hasta pronto!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada