dimarts, 7 de juliol de 2015

Suada matinera / Sudada matutinaBon dia i feliç dimarts,

Comencem amb els entrenaments del matí ben d’hora ben d’hora. Els més matiners a les 9h del matí ja estaven amb els patins cordats i l’estic a la mà apunt per començar a donar guerra.

Els entrenaments d’avui pretenien indagar en les passades. És un fet que creiem indispensable per jugar a hoquei, ja que és un esport d’equip i la connexió amb els companys és ineludible; per això hem intentat potenciar això encara que sigui corregint  petits detalls i/o donant petits trucs i consells propis.


Els porters, per la seva part, han potenciat l’estic: agafar-lo correctament, intentar utilitzar-lo en les situacions adequades, col·locació, etc.

Després d’una bona suada, i ja que el temps ens ho permet, anirem xino-xano cap a la piscina a refrescar-nos, un moment molt esperat per tots i totes.

Fins després
  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Buenos días y feliz martes,

Empezamos con los entrenamientos de la mañana temprano temprano. Los más matutinos a las 9h de la mañana ya estaban con los patines atados y el stick en la mano apunto de dar guerra.

Los entrenamientos de hoy pretendían indagar con los pases. Es un hecho que creemos indispensable para jugar a hockey, ya que es un deporte de equipo y la conexión con los compañeros es ineludible; por eso hemos intentado potenciar eso aunque sea corrigiendo pequeños detalles y/o dando pequeños trucos y consejos propios.

Los porteros, por su parte, han potenciado el stick: cogerlo adecuadamente, intentar utilizarlo en las situaciones más adecuadas, colocación, etc.

Después de una buena sudada, y ya que el tiempo nos lo permite, iremos chano, chano a la piscina a refrescarnos, un momento muy esperado para todos y todas.
 
Hasta luego
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada