divendres, 10 de juliol del 2015

Gimcana silvestre / Gymkhana silvestre



Ja tornem a ser aquí,

Just comença el divendres; i ens resten 24hores junts, les últimes, les que hem d’acabar de cremar tots els cartutxos.

Ahir hi va haver doble remullada. Primer la que sempre tenim després dels entrenaments del matí, la de la piscina, i a la tarda en vam tenir alguna més de inesperada.

Com ja us havíem avançat, ens en vam anar al mig d’un bosc. Allà ens havien preparat tot un circuit de proves que havíem d’anar superant per grups; les proves eren tals com tir amb arc, escalar una bala de palla, guerra de pistoles d’aigua, pescar la poma en una piscina, sortir d’un laberint, etc. Totes ens vam agradar molt, però no sé perquè les proves d’aigua i embrutar-se sempre tenen un plus, així que la majoria vam coincidir que la prova més emocionant i divertida era una baixada amb tobogan (una lona) d’aigua i sabó. Ens ho vam passar pipa.

Allà mateix varem berenar i seguidament els nens i nenes tenien la opció de fer punteria amb diferents objectes que hi havia per allà, amb pistoles i boles de paintball.

Tots ens vam quedar arrebossats d’aigua, sorra, palla, sabó... res que una bona dutxa no curés. I així ho vam fer. Seguidament, la gana ja ens cridava i ens en vam anar cap a l’escola per poder sopar a gust i tranquils.

El cansament es començava a notar i ahir a la nit, després de sopar, la millor opció va ser quedar-se a mirar una pel·lícula, que uns quants no van acabar de veure.

Passant de pàgina i de dia, avui divendres, el matí s’ha convertit en una torneig de 3x3. S’ha dividit la pista en tres i s’han posat porteries a cada una d’elles, així que al mateix temps podien jugar-se tres partits i provocar més dinamisme i moviment tan dins com fora la pista.

Ens espera l’última tarda amb patins, on esperem aprofitar al màxim i seguir gaudint d’aquest Campus.
      
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------





 
Ya volvemos a estar con vosotros,

Empieza el viernes; y nos restan 24horas juntos, las últimas, las que debemos acabar de quemar los cartuchos.  

Ayer hubo doble remojada. Primero la que siempre tenemos después de los entrenamientos de la mañana, y por la tarde tuvimos otra más de inesperada.

Como ya os anticipamos, nos fuimos al medio del bosque. Allá nos prepararon un circuito de pruebas que teníamos que ir superando por grupos; las pruebas, por ejemplo, eran: tiro con arco, escalar una bala de paja, una guerra de pistolas de agua, pescar una manzana en una piscina, salir de un laberinto, etc. Todas nos gustaron mucho, pero no sé porqué las pruebas de agua i ensuciarse siempre tienen un plus, así que la mayoría coincidimos que la prueba más emocionante y divertida era una bajada en un tobogán (una lona) de agua y jabón. Nos lo pasamos pipa.

Allí mismo merendamos y seguidamente los niños y niñas tenían la opción de hacer puntería con distintos objetos que había por ahí, con pistas y bolas de paintball.

Todos nos rebozamos de aguda, arena, paja, jabón… nada que una buena ducha no curara. Y así lo hicimos. Seguidamente, el hambre nos llamaba y nos fuimos hacia la escuela para poder cenar a gusto y tranquilos.

Por la noche, el cansancio se empezaba a notar y lo que hicimos, después de cenar, fue mirar una película que unos pocos no terminaron de ver.

Pasando de página y de día, hoy viernes, la mañana se convirtió en un torneo de 3x3. Se dividió la pista en tres i se pusieron dos porterías a cada una de ellas, así que al mismo tiempo podía jugar tres partidos y provocar más dinamismo y movimiento tan dentro como fuera la pista.

Nos espera la última tarde con patines, donde esperamos aprovechar al máximo y seguir disfrutando de este Campus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada