dimecres, 29 de juny del 2016

Tercer dia: quina gincama!

Cada dia anem més tard! Fins ara no hem parat i abans d’anar a dormir us explicarem una mica el perquè. No sabem si ha set més llarg el dia o la nit, però el què està clar és que hem aprofitat cada instant del dia.

Tot ha començat després del despertar (que ens costa una mica) i l’esmorzar. L’entrenament del matí ha començat a les 9h, ben d’hora ben d’hora, ens hem calçat els patins i hem agafat fort l’stick per continuar aprenent i millorant. Avui estava adreçat als driblings, tant com enfocar-los com parar-los. Així que hem estat ben distrets perquè és de les coses que agrada més a la majoria de jugadors/es i potser no tant als porters però són situacions que esdevenen sovint en un partit i cal donar-hi importància. Seguidament i després d’una bona suada, ens hem posat el banyador i cap a la piscina s’ha dit, imagineu-se lo bé que es posa!

Sense temps a perdre hem pujat cap a dinar al bar del pavelló, lloc on fem tots els àpats, a menjar llenties, costelles de porc i síndria de postres. Mmm... Per llepar-se’n els dits!

Avui a la tarda hem continuat amb els partits, tot i que hem començat una nova lligueta amb equips diferents, barrejant-los per tal de que hi hagi més dinamisme i varietat.

Ara bé lo millor, després d’un sopar tan i més bo que el dinar, avui ha tocat gimcana  nocturna, varies proves que havien d’anar superant conjuntament, un valor que hem d’anar inculcant i que també suma a favor l’hoquei, el companyerisme. Junts arribem més lluny que separats!
 
Creiem que les imatges parlen per si soles... Mireu, mireu!

 







 Superat l’equador, només us desitgem una bona nit i fins demà!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada