dimarts, 28 de juny del 2016

Segon dia: tècnica individual



Bona nit,

El dia d’avui ha set intens i és que s’ha d’aprofitar cada segon. Diuen que les males noticies volen… Lo bo sempre es fa esperar! Així que quan no tingueu noticies penseu sempre lo millor! Jeje.

El dia de dimarts ens hem llevat amb un bon sol. Així que ens hem llevat i hem fet un bon esmorzar per encarrilar el dia amb molta energia.

Una vegada ens hem cordat els patins, hem entrenat la tècnica individual. Així com ahir us comentàvem que el patinar era bàsic pel nostre esport, avui hem cregut oportú indagar en la millora de la tècnica individual de cada jugador/a, porter/a. Hi ha detalls (com per exemple, la manera d’agafar l’stick, la manera de xutar, de driblar) que un mateix li poden passar desapercebuts, però per contra són molt significatius i tan sols fent un petit canvi és suficient per facilitar i fer més eficaços els moviments.

Seguidament i ja que el temps acompanyava tant ens hem fet una bon remullada a la piscina, que aquesta també ha servit per agafar gana, i cap a dinar s’ha dit.


Partits i més partits, com us podeu imaginar la tarda ha passat volant. Així que res, ben aviat hem tornat cap a carregar piles amb un bon menjar i ara toca l’estoneta de jocs de nit. Aquí és on les forces ja comencen a flaquejar, però tot i així el somriure no el treu ningú.



En fi, demà més i millor...


PD: Els pares i mares (familiars, amics...) que dissabte us voldríeu quedar a dinar, agrairíem que ens truquéssiu o ens passéssiu un whatsapp  per fer recompte de les persones que seríem. Gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada