dilluns, 27 de juny del 2016

Primer dia: Patina que patinaràs :)


Bona tarda i bona hora,

Després d’un bon entrenament matinal, on ens hem cansat de patinar, comencem amb la lligueta interna del Campus CPV, en la qual dia a dia s’aniran elaborant equips per tal de perfilar grups molt semblants i que competeixin a un nivell molt similar, on cada nen/a hagi de treure les seves millors cartes per tal de que el seu equip en surti victoriós.

Tornant enrere, us hem de dir que com a actuals jugadors/es d’hoquei considerem una característica indispensable el saber patinar (arrancar, frenar, canviar de ritme, esquivar, saltar, etc.) totes les filigranes possibles amb els patins, per tal de tenir un gran base per consolidar el què vindria a ser després la tècnica individual, tant de jugadors com de porters. Tant és així, que l’entrenament d’avui s’ha enfocat al “patinar”.

Avui hem tingut noves incorporacions, els nens i nenes que només venen al Campus al matí o bé matí i tarda. Així doncs, hem aplegat un tou de nens i nenes i junts hem començat a entrenar per millorar.

La veritat és que el temps acompanyava i després d’un bon entreno, què millor que una bona piscineta? Ens hem ben refrescat i ens ho hem passat d’allò més bé, i ben aviat ja ha set l’hora de carregar energies amb un bon plat de macarrons i més!

Res pares, que no patiu, que estem genial, ens ho passem molt bé i encara no hem fos ni una quarta part de les piles. Aprofiteu i passeu-s’ho bé que en quatre dies els torneu a tenir a casa.
 

 Us seguirem informant



A revoir







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada