dijous, 30 de juny del 2016

Quart dia: tarda passada per aigua i sabó!



Bona tarda família,

Tornem a ser aquí per explicar-vos que ens encanta l’hoquei però també ens ho passem d’allò més bé fent qualsevol activitat, i per qui no ho tenia clar, avui n’hem fet la prova.

L’entrenament del matí estava dissenyat per treballar les passades, com bé sabeu l’hoquei és un esport col·lectiu i aprofitant el concepte d’ahir la nit a la gimcana hem valorat i insistit en el què són de significatives les passades, una bona passada pot construir una gran jugada, una mala passada et pot costar un gol en contra. Així doncs, hem dissenyat un entrenament passador; des de la porteria s’ha treballat molt l’stick, insistint en tallar passades properes a porteria.

Avui la tarda esdevindria diferent i tot i que semblava que el temps ens volia fer la guitza, ens hem ben remullat amb una gimcana aquàtica i una festassa de l’espuma.

Us informem que encara ens queden piles, però les forces comencen a flaquejar, així que prepareu el llit que dissabte ens sembla que dormiran molt i molt plans. Tot i així també us direm que pensem aprofitar fins el darrer segon d’aquest campus per seguir-ho passant pipa.

Demà divendres ja, ens ha passat volant!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada