dissabte, 5 de juliol del 2014

Sense temps a perdre… / Sin tiempo a perder...



  
Sembla mentida, però ja hem arribat a l’últim dia del nostre estimat Campus.

Ahir divendres, se’ns va passar el dia volant, i és que no és per menys, no vam parar ni un segon.
Per començar, el matí ja va ser diferent. Es va organitzar un torneig de 3x3 i 2x2 a una sola pista, dividint la pista en dos, per tal de disputar dos partits al mateix temps i amenitzar l’estona d’espera abans no disputàvem els nostres partits. No cal que us diguem que quan es tracta de partits, el temps ens passa volant, i de seguida ja va ser l’hora d’anar a la piscina.

Després de la remullada i de gastar les nostres últimes energies, ens vam refer amb un bon dinar i a continuació, a primera hora de la tarda, l’autobús ja ens esperava per passar la tarda tot fent jocs d’aventura: una gimcana, trets amb boles de paintball, guerra d’aigua, proves d’orientació, etc. que van ocupar tota la tarda i ens van divertir d’allò més.

Tornant d’allí, ja va ser l’hora de sopar, i què millor que una pizza? Doncs això, vam ben sopar; i vam aprofitar l’hora per descansar les cames, ja que després vam pujar cap al pavelló a disputar partits de nens/es contra monitors/es, un d’aquells partits que esperen impacients i entusiasmats.

Esgotades totes les forces i acabant a altes hores de la nit, vam fer una mica de pica-pica al pavelló mateix amb una bona música i ja no podíem més, era l’hora d’anar a dormir i pensar que l’endemà ja començaria a ser l’hora de tornar cap a casa amb els nostres.

Esgotats però contents, així anàvem a dormir!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parece mentira, pero ya hemos llegado al último día de nuestro querido Campus.

Ayer viernes, nos pasó el día volando, y es que no es para menos, no paramos ni un segundo.
Para empezar, la mañana ya fue distinta. Se organizó un torneo de 3x3 i 2x2 a una sola pista, dividiendo la pista en dos, para disputar dos partidos al mismo tiempo y amenizar el rato de espera antes no jugábamos nuestros partidos. No hace falta que os digamos que cuando se trata de partidos, el tiempo nos pasa volando, y en nada ya se nos hizo la hora de ir a la piscina.

Después del chapuzón y de gastar nuestra ultimas energías, nos enchufamos con una buena comida y a continuación, a primera hora de la tarde, el autobús ya nos esperaba para pasar toda la tarde haciendo juegos de aventura: una gimcana, tiros con bolas de paintball, guerra de agua, cursas de orientación, etc. que nos ocuparon toda la tarde y nos divertimos muchísimo.

Volviendo de allí, ya se nos hizo la hora de cenar, y ¿que mejor que una pizza? Pues eso, cenamos de diez, y aprovechamos ese momento para descansar la piernas, ya que después subimos al pabellón a disputar partidos de niños/as contra monitores/as, uno de esos partidos que esperan impacientes y entusiasmados.

Agotadas todas las fuerzas y terminando a altas horas de la noches, hicimos un poco de pica-pica al pabellón mismo con una buena música y ya podíamos más, era la hora de ir a dormir y pensar que mañana ya iría siendo hora de volver a casa con los nuestros.

Agotados pero contentos, así nos íbamos a dormir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada