dijous, 3 de juliol del 2014

Dia 4: Patins i més patins / Día 4: Patines y más patines


Ahir vam passar l’equador de la setmana i això s'ha notat amb l’energia dels nens. Cada vegada ens costa més arribar al final del dia amb les piles carregades al 100%. Ahir, després d’un altra dia intens, van caure rodons al llit desprès del “toque de queda”.
 
Hem arribat al dijous.

El dia ha començat amb algun que altre mandrós/a, al qual els llençols se’ls enganxaven quan sonava el despertador.

Després de l’esmorzar, hem seguit amb la rutina d’entrenaments, aquesta vegada, treballant exercicis de superioritat i inferioritat, i exercicis per millorar la finalització a porteria. Ho hem explicat i treballat d’una manera que ho puguin reflexar als partits de la tarda.  

A mig mati, degut a un gran núvol que ha passat per terres santhipolitenques hem tingut que realitzar un petit canvi d’horaris. No s’ha anat a la piscina i s’ha aprofitat aquesta estona per realitzar una  hora i mitja més de patins. En aquest temps, hem fet partits de 3x3 i faltes directes i penals.

Durant la tarda es seguirà amb la lliga interna del Campus. Una lliga molt seguida per la resta dels companys i amics que esperen amb ànsia el torn dels seus partits a la grada. (Partits els quals es canten els gols i les parades com si es tractés de la final d’un mundial).

Els nens/es i els monitors/es ens ho estem passant d’allò MÉS BÉ!

Fins demà ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayer pasamos el ecuador de la semana y eso se notó con la energía de los niños. Cada vez nos cuesta mas llegar al final del día con las pilas cargadas al 100%. Ayer después de otro día intenso, cayeron redondos en la cama después del “toque de queda”

Llegamos al Jueves.

El día comenzó con algún que otro mandroso/a que se les pegaba las sábanas recién tocado el despertador. Después del desayuno, seguimos con la rutina de entrenamientos, esta vez trabajando ejercicios de superioridad e inferioridad, y ejercicios para mejorar la finalización a portería. Lo hemos explicado y trabajado de tal manera que se puedan reflejar en los partidos de las tardes.

A media mañana debido a un gran nubarrón que pasó por tierras santhipolitencas hemos tenido que realizar un cambio de horarios. No hemos ido a la piscina y se aprovecho ese horario para realizar 1hora y media más de patines. En ese tiempo, hicimos partidos de  3 x3 y faltas directas y penaltis.

Durante la tarde se seguirá con la liga interna del Campus. Una liga muy seguida por el resto de los compañeros y amigos que esperan el turno de sus partidos con mucha ansia en la grada. (Partidos de los cuales se cantan los goles y las paradas como si se tratase de la final de un mundial.).

Los niños/as y los monitores/as nos lo estamos pasando MUY BIEN!

Hasta mañana ;)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada