dimarts, 12 de juliol del 2016

Segon dia: passades i olimpíades

Tot i que encara és d'hora per dir-ho, ja que és el segon dia, cal reconèixer que els nens i les nenes s'estan portant molt bé i estan gaudint de cada activitat del campus. Els entrenaments matinals es realitzen fàcilment per part dels entrenadors, i es nota un ambient d'il·lusió i ambició per part de tots els participants per voler aprendre, gaudir i viure tot allò que els podem oferir.

Avui l'objectiu principal de l'entrenament es basava en les passades. Els primers 45 minuts de l'entrenament s’han centrat en la correcció de la realització i la recepció de les boles en diferents àmbits del joc, en posició estàtica, dinàmica, des de diferents posicions de la pista, etc. Mentrestant els porters afinaven les seves posicions, disminuint aquells errors que poden tenir sota els pals, els vicis erronis...
L'última part i amb la mateixa dinàmica, els porters i jugadors han compartit el mateix entrenament per tal de seguir amb el treball.

Durant la tarda els partits han començat a ser més igualats i més competitius. Fins i tot l’espectador (nosaltres mateixos) hem gaudit del seu joc.

L'activitat d'aquesta nit ha set les "olimpíades del campus". S'ho estan passant d'allò més bé ja estan anunciant l'equip guanyador i se sent les vibracions dels seus crits!!!

Una dutxa ràpida i a dormir. Demà ens espera un altre dia d'aprenentatge.

Bona nit família.


 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada