dilluns, 22 de juny del 2015

Inici Campus 2015!!! / Inicio del Campus 2015!!!

Bondia a tothom:

Ahir vam començar amb l'edició del Campus 2015 del C.P.Voltregà! Aquesta primera setmana serà en opció C de 5h, de les 9h del matí i fins les 14h del migdia, dilluns dimarts, dijous i divendres.

Iniciem els matins amb treball de movilitat, jocs amb bambes i activitats a pista de motricitat i després realitzem l'entrenament de hoquei patins, on primer fem una part de tècnica individual amb els jugadors i en Xevi Puigví fa treball específic amb els porters. En la segona part d'aquest entrenament, realitzem exercicis de definició a porteria i d'oposició ( 1x1, 2x2,...)

Al final passem per la dutxa i marxem a la piscina a refrescar-nos i diveritr-nos una estona i esperar que arribi aviat el dia següent per tornar.

Bona revetlla de Sant Joan a tots i totes!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buenos días a todos:

Ayer empezamos la edición del Campus del C.P.Voltregà 2015! Esta primera semana será en la opción C de 5h, de las 9h de la mañana hasta las 14h del mediodía, lunes martes, jueves y viernes.

Iniciamos las mañanas con un trabajo de movilidad, juegos con bambas y actividades en pista de motricidad y después realizamos entrenamiento de hoquei patines, donde primero hacemos una parte de técnica individual con los jugadores y Xevi Puigví hace trabajo específico con los porteros. En la segunda parte de este entrenamiento, realizamos ejercicios de definición a porteria i de oposición (1x1, 2x2,...)

Al final pasamos por las duchas y nos vamos a la piscina a refrescarnos y divertirnos un rato y esperar a que llegue pronto el póximo día para volver.

Feliz berbena de San Juan a todos y todas!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada