dijous, 4 de juliol del 2013

La 2a.Setmana va com una seda! / La 2a semana va como una seda!

La 2a.Setmana de Campus està passant molt ràpida. Als matins estem treballant d'allò més, sobretot aspectes tècnics, amb estic i bola i també de patí, a la primera part de l'entrenament i a la segona part, anem perfeccionant i corregint aspectes del tir i de la finalització a porteria.

A la piscina ens refresquem cada dia d'aquesta calor insoportable d'aquests dies i disfrutem del bon menjar del Restaurant Can Dorca.

Cada dia a les tardes juguem diferents partits, on intentem passar-ho bé i millorar aspectes tàctics bàsics com la defensa en individual i les sortides al contraatac, i sobretot el joc en equip.

Els monitors també participem dels partits de les tardes per ajudar des de dins la pista dels aspectes que volem inculcar del joc.

En definitiva, està essent una setmana molt profitosa i esperem que a banda d'això, sigui el més divertida possible.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

La 2a. Semana de Campus esta pasando muy rápida. Por las mañanas estamos trabajando de lo lindo, sobretodo aspectos técnicos, con estic i bola i también de patín, en la primera parte del entrenamiento y en la segunda, vamos perfeccionando y corrigiendo aspectos del tiro y d ela finalización a porteria.

En la piscina nos refrescamos cada dia de este calor insoportable de estos días y disfrutamos de la buena comida del Restaurant Can Dorca.

Cada día  por las tardes jugamos diferentes partidos, donde intentamos pasarloi bien y mejorar aspectos tácticos básicos con la defensa en individual y salidas al contraataque, y sobretodo el juego en equipo.

Los monitores también participamos de los partidos de las tardes para ayudar desde dentro de la pista los aspectos que queremos inculcar del juego.




En definitiva, estamos aprovechando muy bien la semana y esperamos que a parte de esto, esté siendo lo más divertida posible.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada