dilluns, 8 de juliol del 2013

Dia 1: inici de la rutina setmanal!!! / Dia 1: Inicio de la rutina semanal!!!

La primera nit ha estat plàcida com esperavem, i a les 7.30 tothom estava dret. Hem esmorzat, i cap a la pista a fer activitats de presentació amb la resta de participants que no dormen amb nosaltres, però que estan durant el dia. 

Tot seguit, hem fet el primer entrenament de tecnificació, avui bàsicament dirigit a la tecnificació de patí, on hem treballat circuits de patinatge, amb salts, frenades, domini del patí en general. Els porters han treballat també aquesta primera part bàsicament activitats de patinatge ajupits.

Una petita pausa per agafar forces amb un bon esmorzar i a continuar entrenant, aquesta segona part de l'entrenament dirigida a la definició a porteria, amb les correccions dels monitors a l'hora de xutar, i driblar els porters.

Amb la calor que feia, no podiem fer altre cosa que anar una bona estona a la piscina a refrescar-nos i a agafar gana per anar a dinar a Can Dorca.

I ara a la tarda comença la Lliga del Campus 2013!!! Us mantindrem informats!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La primera noche ha sido plácida como esperávamos, y a las 7.30 todo el mundo arriba. Hemos almorzado y nos hemos dirigido a la pista a relaizar actividades de presentación con el resto de participantes que no duermen con nosotros pero que passen todo el día.

Seguidamente, hemos empezado a entrenar la tecnificación, hoy básicamente dirigida a la tecnificación de patín, donde hemos trabajado circuitos de patinaje, con saltos, frenadas, dominio del patín en general. Los porteros han trabajado esta primera parte también básicamente actividades de dominio del patín agachados.

Una pequeña pausa para coger fuerzas con un buen almuerzo y a continuar entrenando, esta segunda parte del entrenamiento dirigida a la definición a portería, con las correcciones de los monitores a la hora de disparar a puerta o de regatear al portero.

Con la calor que hacía hoy, no podíamos hacer otra cosa que ir a la piscina a refrescarnos y a coger hambre para comer luego en Can Dorca.

Y ahora por la tarde empieza la Liga del Campus 2013!!! Os iremos informando!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada