divendres, 29 de juny del 2012

Final 1a. Setmana de Campus 2012!!!

Bon divendres a tothom:

Avui posem punt final a la primera setmana de Campus d'aquest estiu 2012!!!

Ha estat una setmana impressionant, hem conegut a molts nens i nenes nous que han vingut per primer cop al Campus i que segur segur, diuen que repetiran. Nosaltres, els monitors, ens ho hem passat d'allò més bé i hem acabat fets pols.

Hem treballat molt, tècnica individual als matins i molt treball de passades, hem intentat millorar la tècnica de patí i ho hem fet sempre intentant disfrutar amb jocs i amb activitats divertides.

A la segona part de l'entrenament als matins i sempre després de fer un bon esmorzar, cada dia ens hem dedicat a treballar aspectes de definició a porteria: xuts, remats, driblings, arrossegades, etc i els monitors hem estat molt a sobre per poder explicar-los diferents coses a millorar com ara la col·locació de la pilota, del cos, etc, esperem que aquests hàbits els serveixin per seguir-los treballanmt durant l'any als seus clubs.

Res més de part dels monitors que hem estat aquesta setmana amb tots els participants i una abraçada ben forta. Nosaltres descansarem el cap de setmana i diumenge tornem a engegar la segona setmana amb moltes ganes i amb les piles carregades de nou.

Els monitors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada