dimecres, 13 de juny del 2012

Benvinguts / Bienvenidos!!!

Benvinguts al Bloc del nostre Campus d'hoquei sobre patins!!!

Un any més de la Fundació del C.P.Voltregà volem donar-vos la benvinguda al nostre 21è Campus d'estiu.

El club segueix fomentant la formació de jugadors i jugadores, i el seu aprenentatge al nostre esport, l'hoquei patins, i sobretot durant les primeres etapes.

La intenció de tots i totes els que formem part d'aquestes jornades esportives és la d'aprofitar la nostra pròpia experiència per ensenyar als joves jugadors i jugadores a millorar la seva tècnica, tàctica i qualitats esportives, i contribuir d'aquesta forma al seu creixement personal com a jugador o jugadora d'hoquei patins.

Unes jornades on també volem fomentar valors com l'amistat, el companyerisme i el respecte, per gaudir d'una bona convivència.

Per tot això, un any més mantenim un ammpli ventall de possibilitats, que ja us vam presentar l'any anterior (opció A, B i C), per tal de fer molt més accessible el nostre campus a tothom.

Comptarem amb un grup de monitors i monitores formats, experimentats i carregats d'il·lusió per compartir aquests dies amb els jugadors i jugadores que vinguin a disfrutar amb tots nosaltres.

T'hi esperem!!!



Bienvenidos al Bloc de nuestro Campus de hoquei sobre patines!!!

Un año más la fundación del C.P.Voltregà queremos dar-vos la bienvenida a nuestro 21º Campus de verano.

El club sigue fomentando la formación de jugadores y jugadoras, y su aprendizaje a nuestro deporte, el hoquei sobre patines, y sobretodo durante las primeras etapas.

La intención de todos y todas los que formamos parte de estas jornadas deportivas es la de aprovechar nuestra propia experiencia para enseñar a los jovenes jugadores y jugadoras a mejorar su técnica, táctica y cualidades deportivas, y contribuir así de esta forma a su crecimiento personal como jugador o jugadorea de hoquei patines.

Unas jornadas donde también queremos fomentar valores como la amistad, el compañerismo y el respeto, para gozar de una buena convivencia.

Por todo esto, mantenemos un año más un amplio habanico de posibilidades (opción A, B y C), para poder hacer más accesible nuestro campus a todo el mundo.

Contamos con un grupo de monitores y monitoras formados, experimentados y cargados de ilusión para compartir estos dias con los participantes que vengan a disfrutar con nosotors.

Te esperamos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada