dilluns, 30 de juny del 2014

CAMPUS CPV 2014! COMENCEM!!!


Benvinguts a la segona setmana del Campus!
 
Encetem, per fi, la setmana més esperada pels nens i nenes!!! Aquella setmana de la qual gaudeixen 24hores d’hoquei en estat pur, a més de combinar-ho amb activitats lúdiques i de lleure per fer-ho més emocionant i variat! 
 
L’excusa és l’hoquei, però en el fons els què més interessa és que gaudeixin fent el què fan i que coneguin nens d’arreu de Catalunya i Espanya que comparteixen el mateix esport, la mateixa passió.

Ahir, després d’un bon sopar, la pluja ens va deixar anar a jugar una mica al pati i esbargir-nos per acumular cansament i dormir ben plans al llit.

Però, tot i que ahir el temps ens donés un ensurt, avui hem pogut seguir amb la rutina planificada.




Encara que els nervis i les ganes a vegades ens puguin, la nit ha estat plàcida i tranquil·la; potser hem fet més el “troner” del què tocava però res de l’altre món.
A primera hora del matí (7:20h) ja estàvem desperts, preparant les maletes per passar tot el dia amunt i avall i agafar forces per aguantar. Així doncs, hem ben esmorzat, i hem dividit el grup en dos, per facilitar i agilitar les activitats proposades, ja siguin els entrenaments de pista, les dinàmiques de grup, la piscina, etc.

Així doncs, el matí d’avui, en un ordre o altre, ha estat més que productiu, amb jocs de presentació, tecnificació de patí i piscina.
Seguidament hem anat a dinar i ara, començada la tarda, ens esperen tot de partits de la lligueta del Campus 2014!










Seguirem informant-vos! Que tingueu un bon i feliç dilluns :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Bienvenidos a la segunda semana del Campus!

Empezamos, por fin, la semana más esperada por los niños y niñas! Aquella semana de la cual disfrutan 24 horas de hockey en estado puro, además de combinarlo con actividades lúdicas i de ocio para hacerlo todo un poco más emocionante y variado!

La excusa es el hockey, pero en el fondo lo que realmente más interesa es que disfruten haciendo lo que hacen y que conozcan niños y niñas de distintos lugares de Catalunya i España que comparten el mismo deporte, la misma pasión.
 
Ayer, después de una buena cena, la lluvia nos dejó ir a jugar un poco en patio del colegio donde nos alojamos para que pudiéramos airearnos un poco y acumular un poco de cansancio y poder dormir placidamente en la cama.

Pero, aunque el tiempo nos diera un susto, hoy hemos podido seguir con la rutina planificada.

Aunque los nervios y las ganas a veces nos puedan, la noche ha sido plácida y tranquila; igual hemos alargado un poco el no-dormir pero nada del otro mundo.

A primera hora de la mañana (7:20h) ya estábamos despiertos, preparando las maletas para pasar todo el día arriba y abajo y cogiendo fuerzas para aguantarlo. Es por eso que hemos desayunado, y hemos divido el grupo en dos, para facilitar y agilizar las actividades propuestas, ya sean los entrenamientos de pista, las dinámicas de grupo, la piscina, etc.

Entonces, la mañana de hoy, en un orden u otro, ha sido más que productiva, con juegos de presentación, tecnificación de patín y piscina.

Seguidamente hemos ido a comer y ahora, justo empezada la tarde, nos esperan los partidos de la liguilla del Campus 2014!

Os seguiremos informando! Que tengáis un buen y feliz lunes :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada